Rodizio do Brasil

Prva brazilska restavracija v Sloveniji.

Vabimo vas na vrhunsko kulinarično, avtentično brazilsko izkušnjo, ki jo bo za vas pripravil naš »Gaucho Chef« na tradicionalnem brazilskem žaru, poimenovanem churrasco. Na voljo so vam tudi bogat solatni bar in ostale tipične brazilske specialitete.

Koncept

Rodizio do Brasil deluje po klasičnem brazilskem konceptu »RODIZIO«, katerega geslo je »pojej, kolikor lahko«.

  1. Latinsko ameriška energija vas bo prevzela takoj ob vstopu v restavracijo. Pospremljeni boste do vaše mize, kjer vam bodo obrazložili, kako rodizio deluje. Poskusili boste lahko vino iz naše bogato založene kleti, brezalkoholno brazilsko pijačo, imenovano Guarana, brazilsko osvežujoče pivo Brahma ali pa odličen koktajl, npr. brazilsko Caipirinho, za katero pravijo, da je pri nas daleč najboljša v mestu …
  2. Poskrbljeno bo tudi za vse lačne obiskovalce. Izbirate lahko med tremi vrstami rodizio specialitet, pečenih na churrasco žaru. Vroče jedi vam bodo v pravilnem vrstnem redu k mizi postregli kar na mečih naših »Pasadores«:
    • KLASIČNI RODIZIO je sestavljen iz najmanj desetih vrst mesa.
    • MORSKI RODIZIO je namenjen ljubiteljem morske hrane.
    • VEGE RODIZIO bo ugodil ljubiteljem zelenjave.
  3. Ob glavni jedi boste lahko izbrali predjed iz našega bogatega solatnega bara, kjer poleg osvežujočih brazilskih solat najdete tudi vrsto toplih predjedi in brazilskih specialitet, v ta gurmanski center pa lahko po želji zahajate ves čas vašega rodizia.
  4. Ko boste izbrali vse specialitete, boste dali zeleno luč in »Pasadores« vam bodo prinašali sveže pečene dobrote s posebnega, tipičnega brazilskega žara churrasco, vse dokler si ne boste želeli privoščiti kratkega oddiha ali pa preprosto zaključiti s hrano. To še zdaleč ne predstavlja konca brazilskega večera, saj si boste po okusnem ananasu (prav tako pečenem na churrasco žaru) ali drugih sladicah lahko privoščili še kakšno pijačo v baru. Tam se ob petkih in sobotah zvečer pogosto zadržujejo tudi naše karnevalske plesalke ali pa kakšna brazilska skupina, ki vas bo sprostila z avtentično sproščujočo glasbo. Tako boste večer res zaključili v prijetnem latinsko ameriškem vzdušju …